Cv-installatie door de professionele installateur

Kies voor het juiste product en een vakkundige plaatsing door Dickhoff Installaties in te schakelen voor uw cv-installatie in Rotterdam en omstreken. Als het om een cv-ketel installeren of een cv-ketel vervangen gaat, zijn wij hét adres dat u zoekt. Wij maken enkel gebruik van de beste merken en realiseren te allen tijde een echt staaltje vakmanschap.

De juiste cv-ketel kiezen

Door het klimaat waarin wij leven, is verwarming een noodzaak. Kiezen voor de juiste manier van verwarmen kan dan ook een groot verschil in uw budget betekenen. Dickhoff Installaties is uw verwarmingsspecialist en staat u derhalve op alle vlakken bij in uw cv-ketel plaatsen. Dankzij onze adviezen en jarenlange ervaring kunnen wij perfecte inschatten welke cv-installatie het meest geschikt is voor uw woning. Op die manier weet u zeker dat u energie én geld bespaart! Vervolgens kunt u direct een beroep op ons doen om uw nieuwe cv te laten plaatsen. Te allen tijde gaan wij snel, correct, professioneel en met het oog op kwaliteit te werk.

Professionele kwaliteit en voordeel

Wij komen graag langs om de nodige opmetingen en analyses uit te voeren en bezorgen u daarna een persoonlijke offerte op maat. Deze offerte omvat alle kosten, inclusief uw materiaal en de werkuren. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat de kostprijs van uw cv-installatie in uw huis of appartement zal kosten. Dickhoff Installaties zorgt bij uw cv installeren voortdurend voor een perfect werkende installatie, of het nu gaat om een renovatie- of nieuwbouwproject. Ook het verbruik proberen wij te minimaliseren. Zo kunt u die extra gespaarde euro’s uitgeven aan leukere dingen!

Maak direct een afspraak met uw installateur door te bellen naar 010-2361053. Wij zijn tevens te bereiken via het online contactformulier en staan u met alle plezier te woord. Vanuit Rotterdam komen wij in de gehele regio bij u langs.