Dickhoff Installaties: uw deskundige elektricien

Voor plaatsing, herstel en onderhoud van elektrische installaties moet u bij Dickhoff Installaties zijn. Wij zijn met alle plezier uw elektricien in Rotterdam en de omliggende regio. Als elektrotechnisch installatiebedrijf doen wij er alles aan om uw elektra installeren zo soepel, snel en veilig mogelijk te laten verlopen. Elektromonteur nodig? Kies voor de echte vakman!

Uw elektriciteit aanleggen

In uw woning of bedrijf is een goed werkende lichtinstallatie of een beveiligingsvoorziening van groot belang. Uiteraard begint elektra aanleggen altijd bij de schakelkast. Deze dient goed aangesloten te worden door een vakkundig elektrisch monteur en voldoende voorzien te zijn voor alle zaken die u hierop wenst aan te sluiten. De kleinste fout kan immers al zorgen voor kortsluitingen en eventueel brandgevaar. Neem dan ook geen risico en bel ons indien u een specialist in elektra aansluiten nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat uw elektra-installatie vanaf het begin goed geregeld en geheel correct en veilig is. Zowel de plaatsing als het herstel van divers elektrawerk behoort tot onze dagelijkse activiteiten.

Elektro-installateur voor herstel

Gaat er onverhoopt toch iets mis? Wij zorgen voor een snelle afspraak en een correcte herstelling. Reeds jarenlang zijn wij de meest bekwame en bovendien officieel erkende elektricien en monteur van Rotterdam en omstreken. Ook voor verwarmingswerken, cv- en gasinstallaties bent u bij ons aan het goede adres. Te allen tijde realiseren wij een vlekkeloze afwerking volgens de laatste regelgevingen.

Bereik Dickhoff Installaties voor vragen of een afspraak via tel. 010-2361053 of het online contactformulier en wij komen spoedig ter plaatse om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. Hierin staan wij klaar voor particulieren én bedrijven in de gehele regio.