Diverse dakwerken door Dickhoff Installaties

Of het nu een zinken dak, bitumen dak, kunststof dak of koperen dak betreft: bij Dickhoff Installaties bent u aan het juiste adres voor allerhande dakwerken in Rotterdam en omstreken. Wilt u uw dak vernieuwen of is er sprake van de nodige dakreparatie? Wij doen het allemaal! Te allen tijde verzekeren wij u van de hoogste kwaliteit vakmanschap en uitstekende service.

Van dakonderhoud tot dakrenovatie

Net als alle andere onderdelen van uw woning of bedrijfspand is uw dak regelmatig aan dakonderhoud toe om zo de kwaliteit, levensduur en veiligheid te waarborgen. Daarnaast kan het altijd voorkomen dat het nodig is om uw dak te repareren. Dakbedekking is immers onderhevig aan alle weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Onze specialisten regelen alles van kleine onderhoudswerkzaamheden tot het verhelpen van een plotselinge daklekkage. Ook wanneer het om een dak vervangen gaat zijn wij uw vakman. Zulke dakwerkzaamheden vinden doorgaans plaats wanneer herstel niet meer mogelijk is of wanneer u al aan het verbouwen bent en direct kiest voor dakrenovatie. Dickhoff Installaties staat voor u klaar om al het nodige werk uit te voeren.

Over onze service

Met uitzondering van dakpannen kunt u nagenoeg iedere soort dakbedekking aan onze ervaren en vakbekwame handen toevertrouwen. Zelfs met bitumineuze dakbedekking kunnen wij uitstekend uit de voeten. Samen met u in overleg bepalen we wat er moet gebeuren, wat hiervoor allemaal nodig is en hoe snel wij voor u aan de slag kunnen gaan. Alle gemaakte afspraken en de hierbij betrokken kosten leggen we aan u voor in een vrijblijvende offerte. Gaat u hiermee akkoord? Dan komen wij binnen kort tijdsbestek bij u langs om de gewenste dakwerken te realiseren. Binnen de kortste keren geniet u van het professionele resultaat!

Meer weten of meteen een afspraak maken? Bespreek uw wensen en schakel Dickhoff Installaties direct in door te bellen naar tel. 010-2361053 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan in de gehele regio Rotterdam voor u klaar. Sterk in vakmanschap!