Veilig en vakkundig een gasleiding aanleggen

Voorkom zware herstellingskosten en kies meteen voor de beste installateur wanneer het om een gasleiding aanleggen in Rotterdam en omgeving gaat. Dickhoff Installaties zal uw gas installeren volgens de correctie veiligheidsnormen. Op die manier staan wij garant voor een veilig en professioneel resultaat. Installatie bij particulieren en bedrijven van A tot Z.

Een correctie gasinstallatie

Een groot deel van uw gas-, verwarmings- en/of waterinstallatie is volledig onzichtbaar aanwezig in uw huis of ander pand. Dit betekent dat eventuele herstelwerkzaamheden die achteraf dienen te gebeuren voor heel wat kosten kunnen zorgen. Juist daarom is het zo belangrijk dat u voor uw gasinstallatie meteen een echte vakman in de armen neemt. Dickhoff Installaties is precies die specialist in de regio Rotterdam en zorgt ervoor dat de werken correct en veilig uitgevoerd worden. Op die manier voorkomt u uitbreekwerken en diverse andere zware problemen. Wij werken te allen tijde geheel volgens de correctie veiligheidsnormen om zo op verantwoorde wijze uw gasleiding aanleggen.

Professionele adviezen en service

Een goed inzicht in het toekomstig gebruik van uw installatie en rekening houden met uw eigen wensen en eisen is cruciaal. Wij zorgen daarom graag voor passend advies, zodat u precies de juiste gasinstallatie op maat van uw woning krijgt. Daarnaast houden wij uiteraard alle vereiste veiligheidsvoorschriften in acht. Tijdens de werkzaamheden zorgen wij bovendien voor zo weinig mogelijk overlast terwijl we uw gasleiding leggen, zodat u snel weer aan de slag kunt in uw woning.

Neem vandaag nog contact op met Dickhoff Installaties voor een vrijblijvende offerte! Bel naar tel. 010-2361053 of vul het contactformulier in, en u ontvangt zo snel mogelijk een inhoudelijke reactie.